The Gallery 


As part of the independent research we (Bafay1) set to work building a gallery space in a local dis- used shop provided by Blackburn council.

This space would be used for exhibitions from not only visiting artists, with their work, but also student exhibitions, with work from ongoing projects taken from our course modules.

When we arrived, the building was in a state of disrepair. We set about cleaning and painting the space… erecting boards against the walls and painting them white…

We also turned, what was previously a small kitchen into a dark, viewing room for video and projection work.

Slowly, with hard work the space was transformed into PRISM CONTEMPORARY…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s